maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kaksi kaulakorua ystävää varten ja kesäinen rannekoru omaan ranteeseen

Kaksi kaulakorua, joihin värit on toivonut rakas ystävä. Ensin Villi Helmen ohjeen mukaan korulinkkikaulakoru Musta Maa. Mustia siemenhelmiä, Swarovskin kristallikorulinkkejä ja kirkkaita 4mm särmikkäitä lasihelmiä (poiketen ohjeen mustista).


Seuraavaksi merimiestyyliseen paitaan sointuva koru, jossa hyvin tumman sinisiä 6mm kivihelmiä (kultakivi) sekä kahta eri kokoa valkoisia siemenhelmiä. Riipus on tehty korupiikistä, sinisestä kivihelmestä ja valkoisesta lasihelmestä. Tästä tuli uskomattoman kaunis ja herkkä - toivon niin että sopii myös ystäväni kaulaan :)


Oranssin sävyinen rannekoru Kesäpäivä. Siemenhelmiä kahta eri oranssia sekä luonnonvalkoisia ja kukan muotoisia läpinäkyvän valkoisia ja kelta-oransseja lasihelmiä. Pieni riipus säätöketjuun korupiikistä, kirkkaasta kristallin muotoisesta lasihelmestä ja kahdesta oranssista siemenhelmestä. Tuli taas mun makuuni - vähän erikoinen juu, mutta ihana :D


Vielä salamalla...
... ja ilman salamaa...
Näiden lisäksi olen tehnyt pikkusiskolle 25-vuotis synttärilahjaksi muutaman korun, mutta kuvat laitan tänne vasta kun lahjan saaja on korunsa saanut, ettei ylläri mene pilalle :)

3 kommenttia:

 1. Olet kovin tuottelias. Oikein hienoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Laita säkin sun blogiin omia tuotoksiasi - ne on upeita!

  VastaaPoista
 3. ihania noi kaks uudempaa!!! se musta maa ja se merimieshenkinen koru!! wau!! vitsi ku itekin viitis ja osais.. :)
  T:Marianne

  VastaaPoista