tiistai 18. joulukuuta 2012

Salainen JouluYstävä, 3. paketti

Voih, viimeinen ihana salainen joulupaketti saapui viime perjantaina. Viikonloppuna olin kaverin luona saunomassa, ulkoilemassa, höpöttelemässä ja ratsastamassa, joten nyt vasta sain aikaiseksi kirjoittaa asiasta :)

Paketista paljastui erittäin hyvän tuoksuisia tuikkuja (niitä on jo poltettu useampi), suloinen valkoinen tonttu (tykkäsin tosi paljon!), joulusuklaata, pakettikortteja sekä lapsille Joululehti täynnä puuhaa sekä tarinoita & lauluja. Lapset lähtivät perjantaina isälleen viikoksi, mutta lupasin, että heti kun tulevat takaisin tänne kotiin, luetaan joulusatu lehdestä ja saavat vuorotellen tehdä tehtäviä :) Olin todella iloinen, kun salainen ystäväni Jaana oli muistanut myös lapsiani :) tosin onhan edellisistäkin paketeista ollut iloa sekä minulle että lapsille, kun ollaan koristeltu pipareita & askarreltu joulukortteja.
Kiitos Jaanalle piristävistä ja kivoista yllätyspaketeista tämän kolmen kuukauden aikana sekä Teijalle SJY:n järjestämisestä!

Eilen lähdin ex-tempore ystävän kanssa Jyväskylään - ihan vaan seuraksi - en ostamaan mitään :D
Yllättäen tulin takaisin kotiin lyhdyn sekä kahden pienen joulukuusen kera :D
Olin ajatellut, etten voi ostaa meille joulukuusta, kun on aika ahdasta joka huoneessa. Mutta, mutta Prismasta löytyikin todella, todella kaunis valkoinen alle metrinen tekokuusi joka huuteli että haluaa meidän olohuoneeseemme :) Ja vieressä oli hyvin söpöjä 45cm minikuusia, jollaisen halusin ostaa vielä parvekkeen pöydälle. Lyhtykin tuli parvekkeelle, sinne en laittanut kynttilää vaan jouluvalot. Illalla otan kuvan vielä parvekkeesta, nyt se ei näytä oikein miltään. Tuon OMAN valkoisen kuusen koristelin jo tänään, minikuusen jätin lapsille. Eihän siihen montaa koristetta mahdu, mutta ei se mua haittaa. Lapsia ehkä. Mutta meillä nyt on tällainen kuusitilanne ja siihen on totuttava :)


Tämmöinen kaunotar hillityillä koristeluilla


muoks.
Jouluista parveketta yritin kuvata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti