keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Lisää koruja uusilla materiaaleilla

Kokeiluun pääsi muistivaijeri, josta sain aikaiseksi upean värisen rinkulan käteeni. Jäi tosin liian lyhyeksi, mikä harmittaa. Joten saattaa olla, että puran sen ja teen uuden pidemmän. Muuten se jää pian laatikkoon lojumaan epäkäytännölisyytensä vuoksi.


Ostin kangaskaupasta pyöreää kuminauhaa, josta saa helposti lasten käsissä pysyviä koruja - ja tätä varten tilasin myös Luxonia -nettikaupan alesta Jimille isoreikäisiä akryylihelmiä. Kiira kuitenkin halusi itselleen korun HETI, joten tein kokeilun niillä ainoilla helmillä minkä läpi kuminauha mahtui ;)


Olen myös aloittanut langalla, neulalla ja siemenhelmillä näpräilyn. Kokeiluversio ompelulangalla ja keltaisilla helmillä. Kun saan postissa vahvaa Nymo-lankaa, niin teen kapeamman version, jossa kahta eri sävyä vaaleanpunaista sekä muutamia mustia helmiä.

Ohuella metallilangalla ja pikkuisilla helmillä saa myös aikaiseksi kauniita sudenkorentoja. Tämä on vasta eka tekele - seuraava aikoo olla siistimpi ja viimeistellymmän näköinen versio :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti