torstai 26. helmikuuta 2009

Vanhojen korujen muokkausta & lasten rannekorut

Aikaisemmin tehdyt rannekorut saivat paremmat vastakappaleet tänään postissa. Käytössä siis huomasin, että avattavat jump-ringit aukeavat liian helposti itsestään ja siima-koruissa siima luistaa pienestä lenkin kolosta, jota ei saa enempää kiristettyä. Nyt käytössä tästä ikuisuuteen oikeat vastakappaleet tai säätöketjut.

Kirkas Viini -rannekoru
Koruvaijerissa viininpunaisia lasihelmiä, kirkkaita ja viininpunaisia muovihelmiä sekä läpinäkyviä siemenhelmiä. Hopeinen säätöketju pisarariipuksella.

Jälkimmäisessä kuvassa valkoinen tausta saa korun näyttämään tosi valjulta, mitä se esim. vaaleiden vaatteiden kanssa oikeasti onkin. Tummat vaatteet ovatkin varmaan oikea kaveri tälle korulle.

Siimaan tehtyyn turkoosiin arkikoruun laitettu uusi lukon vastakappale:

Ihanan värikkäitä akryylihelmiä lasten koruihin. Jimi teki vähän aikaa itselleen rannekorua, mutta joutui poistumaan pöydästä pienoisten erimielisyyksien takia...

Kiira-suloinen antaa kiltisti äidille rauhan tehdä koruja ja järjestellä helmiä, joten siitä palkinnoksi hän sai vaaleanpuna-lila-sävyisen kuminauha-rannekorun. Toisenkin pikkuisen tytön / pojan korun tein turkooseista, valkoisista ja sinisistä akryylihelmistä, saa nähdä mihin se päätyy :)

3 kommenttia:

  1. Kylläpä ovat herkullisen näköisiä nuo rannekorut - ihania pastelleja! :)

    VastaaPoista
  2. Oisko toi turkoosi mitään kummipojalle?? ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein mielelläni sen A:lle antaisin, mutta on liian pieni. Ainakin Jimin ranteessa se puristaa. Mutta olisiko tuo värimaailma A:n mieleen, jos vaikka tekaisisin yhden pidemmän? ;)

    VastaaPoista