keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Rannekoru puuhelmistä ja joulu(!)lahjamietteitä

Tänään pyöräytin yhden arkikorun katsoessani Pieni Talo Preerialla telkkarista. Oikeastaan tein kaksi muutakin korua, Kiiralle puuhelmistä rannekorun ja sormuskokeilun, mutta rannekoru posahti rikki solmujen kohdalta ja sormuskokeilu oli täysi susi...

Tässä siis minun pihlajapuu, pyöreään kuminauhaan tehty. Tosi kätevä arjessa, kun käsiä pestessä korun saa vaan siirrettyä vähän ylemmäs käsivarressa, eikä tarvi aina varoa tai ottaa korua kokonaan pois kädestä :)


Sitten toiseen asiaan. Olen tosiaan alkanut miettiä jo joululahjoja. Useana vuotena suunnitelmissa on ollut joululahjojen teko itse, mutta aina se on jäänyt vain pariin valmiiseen lopputulokseen. Jos nyt aloittaisi eikä suunnittelisi ollenkaan tekevänsä kaikille itse, vaan tekisi sen mukaan mitä ideoita syntyy ja laittaisi varastoon odottamaan. Alustavia ideoita olisi mm. fleecepipo lasten 4-vuotiaalle serkkutytölle, muovipussipiilo (siis muovipussien säilytyspussukka) miehen siskon perheelle ja käsinukke jollekkin sukulaislapselle. Nyt on tullut myös koru-ryntäys aivoissa joten varmaan syntyy myös sellaisia koruja, jotka eivät ole minun tyylisiä / värisiä ja ne lähtevät eteenpäin lahjoina.

1 kommentti:

  1. Kurkin blogin läpi, todella viehettävän näköisiä ajatuksia :)!

    VastaaPoista