maanantai 15. lokakuuta 2012

Salainen JouluYstävä, 1. paketti

Osallistuin tänä vuonna Joulureen Teijan järjestämään Salainen Jouluystävä pakettivaihtoon.

Perjantaina se vihdoin tapahtui, postiluukustani tipahti Salaisen ystävän ensimmäinen kirje! Kirjeen sisältä paljastui punainen paketti sekä suloinen kortti:


Jo korttia lukiessa minulle tuli olo, että Salainen ystävä on tosiaan ajatellut minua, kun on paketin kasannut :)

Paketista löytyi joulukortti-askarteluun tarvikkeita. Täydellistä! Muuttaessani tämän vuoden maaliskuussa, heitin lähes kaiken askartelutavaran roskiin tai lasten askartelulaatikoihin, joten omia askartelumateriaaleja ei oikeastaan ole yhtään. Paitsi nyt! Sain siis valkoista kimaltelevaa kartonkia, neljä puista tonttu-hahmoa, valkoisia sydämen muotoisia huopa-kuvioita, vaaleanpunaisia sydämen muotoisia puu-kuvioita, tonttu-tarroja (hihityttävän suloisia!), jouluisia siirtokuvia (en ole ennen nähnyt tällaisia!), käsintehtyjä korttipohjia ja valkoiset kirjekuoret joulukorteille. Iso Kiitos näistä!!!


Puisia tonttuja oli kaksi poikaa ja kaksi tyttöä ja koska sopivasti tyttö oli hieman lyhyempi kuin poika, mulle tuli idea tehdä itse jonkinlainen joulukoriste lastenhuoneen oveen, esimerkiksi "täällä asuvat Jimi ja Kiira"...tai jotain muuta... en tiedä vielä varmaksi, mutta jotain lapsiin liittyvää tontuista tulee :)

Olen niin onnellinen tästä Salaisen Ystävän paketista ja toivotan hänelle myös mukavaa joulunodotusta!

3 kommenttia:

 1. Voi kun kiva että käyttöä keksit lähettämilleni jutuille..Odotan innolla että nään millaiset tonttunimilaput saat oveen tehtyä...
  -Tonttu-

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sulla! :) Ja ihana paketti.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista "Hamsterin elämää", minustakin paketti oli ihana :)

  Ja tosi kivaa Tonttu, että käväisit! :) Joulukortti-suunnitelmatkin ovat päässäni itämässä ;)

  VastaaPoista