maanantai 15. lokakuuta 2012

Sinistä pullaa ja sininen rannekoru

Viikonloppuna leivottiin lasten ja äitini kanssa sinistä pullaa Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan innoittamana. Vesi vaan värjättiin elintarvikevärillä ja hauskoja niistä tuli! :D

 


Tänään innostuin taas koruilemaan.
Korjasin ystävän kaulakorun. Vaijerikorusta oli lukko mennyt rikki, joten purin sen, pujottelin uudestaan vaijeriin ja laitoin uuden lukon. Huom! Jos joku haluaa samassa tilanteessa tehdä samanlaisen lopputuloksen kuin alkuperäinen oli, kannattaa ottaa siitä alkuperäisestä kuva! Heh, onneksi ei tainnut korun omistajakaan varmaksi muistaa missä järjestyksessä helmet korussa olivat :D
Lisäksi suunnittelin korvakoruja lahjaksi ja yhden avaimenperän tein lahjaksi. Ikävä kyllä en uskalla laittaa kuvaa tänne, ettei yllätys mene pilalle, jos lahjan saaja eksyisi blogiini. Sitten kun avaimenperä on päässyt perille, niin paljastan kuvankin :)

Samalla kun minä koruilin, innostui myös Jimi 7v tekemään korua äitipuolelleen :)

Nätti tuli ja värimaailmakin saattaisi istua hänen makuunsa. En vaan tiedä kehtaako aikuinen oikein pitää lapsen tyylillä pujoteltua korua :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat, minä ainakin kehtaisin. Ja kehtaan, mulla on ollut mitä kummallisimpia kötöstyksiä välillä ranteessa, kun meillä oli korukausi.

    Mukavaa syksyä teille!

    VastaaPoista
  2. Juu, osa aikuisista kehtaa (minäkin kehtaisin) ja osa taas on paljon tarkempia mitä vaatetta & korua laittaa päälleen. Eikä siis minun mielestä ole paha asia, jos haluaa korujensa olevan tietynlaisia :)

    VastaaPoista